avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În momentul de fata figurez cu un CIM pe care eu nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În momentul de fata figurez cu un CIM pe care eu nu l-am semnat. ...

În momentul de fata figurez cu un CIM pe care eu nu l-am semnat. Ce e de făcut și ce implica?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:18, 11 Decembrie 2023
Sesizati ITM-ul, cat si Politia...este posibil sa va fie falsificata semnatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lncetare contract cosmin20141 cosmin20141 Buna ziua, Doresc sa stiu daca am fost la o firma, unde dupa cateva interviuri mi-au spus ca ma aleg pe mine din multi candidati, am facut o cerere de mana ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu alexbbc alexbbc Buna ziua , ma numesc Alex . Am si eu nevoie de niste indrumari procedurale pt a-mi recupera salariul restant la actualul loc de munca. Pe scurt : sunt ... (vezi toată discuția)
Contract de munca+anexe semnatura falsificata de administrator mante23 mante23 Am lucrat timp de circa 1 an de zile la o firma care ulterior a decis sa renunte la serviciile mele prin desfiintarea postului meu. Dupa ce am plecat de la ... (vezi toată discuția)