avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinii care ma filmeaza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinii care ma filmeaza

Buna ziua,
Vecinii de sub apartamentul in care locuiesc ma filmeaza de fiecare data cand deschid geamurile si ma acuza ca scutur praful la ei in casa (NU fac asa ceva). Le-am explicat ca nu au voie sa ma filmeze fara acordul meu dar continua spunandu-mi ca este curtea lor fi fac ce vor.
Ce este de facut?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:37, 12 Decembrie 2023
ati facut vreodata plangere scrisa ?
Sigur. In total 3.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti una si la parchet si scrieti ca la politie ati facut 3 si nu se intampla nimic.

insistati pe faptul ca va e teama
(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Distanta constructii ellaene ellaene Buna ziua! Am o problema cu un vecin, care a ridicat o casa cu etaj si balcon in 2008, apoi a vandut o parte din teren, ramanand intre casa si gard o distanta ... (vezi toată discuția)
Unde sa fac plagere, pentru linistea familiei? jeaninne jeaninne Buna ziua! Ma numesc Jeaninne si am o problema mai delicata ,as zice eu. Am o relatie din noiembrie anul trecut, iar pe 4 sept anul curent,se va oficia. ... (vezi toată discuția)