avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Tatâl meu a închiriat un spațiu,iar în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Tatâl meu a închiriat un spațiu,iar în contractul ...

Bună ziua.Tatâl meu a închiriat un spațiu,iar în contractul de închiriere cu termen până în anul 2030.intrebare: tatăl meu a decedat anul trecut.pot rezilia contractul dacă sunt noul proprietar al imobilului??
Cel mai recent răspuns: Luckiano , utilizator 12:10, 20 Decembrie 2023
In contractul de inchiriere sunt prevederi care reglementeaza conditiile de reziliere. Cititi contractul.
Aici intervine o problemă:locatarul nu ia dat tatălui meu un contract,ci au rămas toate la el.mentionez că,există o încredere între locatar și locator,dar acum sa schimbat proprietarul după decesul tatălui meu,iar locatarul nu vrea să mi de-a un exemplar din contract. L am acționat în judecată pe 1033 cnp.Am oare câștig de cauză?sau trebuie să continui contractul până în 2030??

POPA GHEORGHE a scris:

In contractul de inchiriere sunt prevederi care reglementeaza conditiile de reziliere. Cititi contractul.

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa asteptati decizia instantei. Cereti instantei, ca locatarul sa depuna contractul la dosarul cauzei.
Mulțumesc pt amabilitatea dvs

POPA GHEORGHE a scris:

Va trebui sa asteptati decizia instantei. Cereti instantei, ca locatarul sa depuna contractul la dosarul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, tatal meu a închiriat un spațiu iar în contract ... Luckiano Luckiano Bună ziua.tatal meu a închiriat un spațiu iar în contract au specificat data încheierii in 30.05 2030.ulterior tatăl meu a decedat, iar eu sunt noul ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața.tatal meu a dat în chirie un spațiu iar contractul ... Luckiano Luckiano Bună dimineața.tatal meu a dat în chirie un spațiu iar contractul este făcut până în anul 2030,iar tatăl meu ulterior a decedat.intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Evacuare michirto michirto as vrea sa stiu in cazul in care chiriasii nu au platit chiria de 5 luni si nu au contract decat cu un delegat al propietarului facut la o agentie imobiliara ... (vezi toată discuția)