avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil Îmi puteți spune,va rog , ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil Îmi puteți spune,va rog , în situația ...

Concediu creștere copil
Îmi puteți spune,va rog , în situația în care am născut la finalul lui octombrie, concediul de creștere copil când se poate lua cel târziu?
Dosarul pt indemnizație se va depune în ianuarie de către primăria în raza căreia am domiciliul,iar firma angajatoare mi-a spus sa fac cerere pt acest concediu începând cu luna decembrie, pana acum fiind plătită normal.
Intrebarea e: dacă primăria îmi va depune dosarul începând cu luna ianuarie, și se știe acest lucru, atunci nu as putea face cerere pt concediu tot din ianuarie, și firma angajatoare sa imi plătească salariul și luna aceasta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 11 Decembrie 2023
Incepand cu cea de-a 43 de zi dupa nastere, daca ati beneficiat de concediu de maternitate (pre si postnatal) , puteti intra in CCC...
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Știu asta, doar ca voiam sa știu dacă as mai putea beneficia de salariu pana în ianuarie, când cei de la primărie au spus ca îmi vor lucra dosarul. Nu am beneficiat de nici un concediu pana acum.

Cornel Vasile a scris:

Incepand cu cea de-a 43 de zi dupa nastere, daca ati beneficiat de concediu de maternitate (pre si postnatal) , puteti intra in CCC...

alexank, utilizator
Cu ce data ati solicitat intrarea in CCC?

nu mai citati rasopunsurile ..apasati direct RASPUNDE
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aș vrea să știu și eu dacă soția mea beneficiază de concediu de creștere a copilului dacă e în șomaj de la scoala Ionutgheorghe Ionutgheorghe Soția mea beneficiază de șomaj de la școală, a născut pe 20 ianuarie 2016 și mai are șomaj până pe 24 februarie.am întrebat la ajofm dar nu mi-au ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Sotia mea are gemeni. Ea a luat ~35 zile in prenatal, iar restul de zile intentioneaza sa le ia in postnatal. Problema este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului ralucaradulet ralucaradulet Buna, as dori sa stiu de cand o sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului daca eu trebuie sa nasc pe data de 3 octombrie? Vreau sa va mai spun ca ... (vezi toată discuția)