avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara. Vreau sa vad masina unui cetatean italian. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara. Vreau sa vad masina unui cetatean italian. Cum procedez? ...

Buna seara.

Vreau sa vad masina unui cetatean italian. Cum procedez? Trebuie sa o radiez la cerere sau pentru export? Cetateanul vrea sa o transpoerte pe o platforma catre italia. El acolo va avea nevoie de certificatul de radiere si de cartea masinii pt inmatriculare. O alta varianta ar fi sa o transporte cu numele de romania dar in aceasta situatie se retine talonul si placutele de inmatriculare in italia si eu am nevoie de acestea pt radiere. Mi a confirmat ca autoritatile din italia nu elibereaza niciun fel de dovada cum ca au retinut aceste documente. Pot face radierea fara talon si placute?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 04:57, 12 Decembrie 2023
export

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa iau masina legal in gemania ? marian_ro marian_ro Am cumparat o masina de la un dealer de masini rulate din Bucuresti acum cateva luni, am contract de V/C, toate actele masinii, dar nu am fost pe la RAR si ... (vezi toată discuția)