avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua.Cum pot sista pensia alimentara pentru unul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua.Cum pot sista pensia alimentara pentru unul din copii ...

Bună ziua.Cum pot sista pensia alimentara pentru unul din copii care este major de 3 luni si nu urmează nici un fel de învățământ ea plecand la mama ei in Belgia si lucrează acolo.Mentionez ca pensia alimentara se reține de catre firma.
Cel mai recent răspuns: cosmin2005 , utilizator 22:43, 12 Decembrie 2023
daca hotararea prevede sa platiti pana la majorat trebuia sistata deja, daca prevede sa platiti pana la terminarea stidiilor, aveti 2 cai, convingeti copilul sa faca o adresa la societate sa scrie sa nu ii mai trimita pernsie ca nu urmeaza cursurile unui scoli, ori cereti sistarea in instanta, citandu-va copilul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anunțați firma în scris cf certificatului de naștere sa sisteze pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara major caloian caloian Platesc copilului o pensie alimentara ,lunar,suma ce se opreste pe statul de plata cf.unei hotarari judecatoresti din 2009.Numai ca fata a terminat ... (vezi toată discuția)
Plata pensie alimentara andreipop_2013 andreipop_2013 Buna ziua. am citit la un articol prezentat la dvs pe forrum,,ca exista exceptii in ceea ce priveste plata pensiei alimentare. Fata a in curand are 19 ani ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara monis monis Platesc pensie alimentara unui copil dintr-o relatie. Intre timp fata a facut 18 ani a terminat liceul si nu stiu daca este inscrisa la o alta forma de ... (vezi toată discuția)