avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectare document emis cu erori de o firma.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectare document emis cu erori de o firma.

Corectare document emis de o firma.
Caut reglementari privind modalitatile de corectare a unor documente emisr de catre o firma.
Practic cat daca si in ce conditii un document care contine erori emis de o firma cu 2 ani in urma poate fi corectat prin emiterea aceluias document, corectat, avand aceeasi data de emitere. Alternativa ar fi emiterea unui nou document, cu data curenta, care sa corecteze documentul eronat.
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:29, 12 Decembrie 2023
Cereti-le alt document dar asta va fi cu data curenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda Madagascar2018 Madagascar2018 Ieri am primit prin posta o amenda de rovinieta din data de 22.07.2018, problema este ca eu am avut rovinieta, am chitanta si rovinieta facuta la benzinarie ... (vezi toată discuția)
Data document pentru corectare certificat de distrugere auto gresit alexberi alexberi Am verificat la ADP (cei care ridica masini in primarie) si masina ridicata si distrusa de ei acum 2 ani are emis un certificat de distrugere cu seria de sasiu ... (vezi toată discuția)
Încheiere greșită emisă de oficiul de cadastru și publicitate II_Maria II_Maria Ref. Încheiere emisă de Oficiul de cadastru și Publicitate Imobiliară zonal, cu ocazia intabulării unui imobil. A fost emisă și transmisă prin firma ... (vezi toată discuția)