avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vaucere de vacanta. Buna ziua, va rog tare mult sa-mi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vaucere de vacanta. Buna ziua, va rog tare mult sa-mi raspunda cineva in legatura ...

Buna ziua, va rog tare mult sa-mi raspunda cineva in legatura cu vaucerele de vacanta, respectiv cum se acorda daca un angajat lucreaza de ex. din luna martie pana in luna octombrie a unui an, avand in vedere ca valoarea acestuia este de 1450 lei, nu am gasit nicaieri ca ar putea sa se dea proportional cu timpul lucrat, fie determinabil in luni sau in jumatate de norma. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 12 Decembrie 2023
scrie la art.`12 alin.2 din Normele de aplicare a OUG 8/2009.
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! la o instituție publică un salariat este angajat ... leirbag1972 leirbag1972 Bună ziua! La o instituție publică un salariat este angajat cu data de 15.03.2023. În luna aprilie 2023 se acordă voucherele de vacanță pentru anul ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta bugetar alexandra222 alexandra222 Buna Sunt angajată în sistemul bugetar (sanitar)din anul 2015...din 22 mai 2018 sunt in concediu prenatal si post natal până pe 24 septembrie după care ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)