avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Alocatia de stat pentru copii
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 19:48, 31 Ianuarie 2010
care e problema cu ea?
Am trei copii minori, m-am despartit de sotul meu si am inaintat divort. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa mi se retribuie alocatiile de stat pt copii din momentul despartirii si pana in prezent sau pana la finalizarea divortului? Ce acte imi trebuie si care sunt pasii de urmat? Multumesc
buna seara1
va trebuie o declaratie din partea tatalui prin care sa isi dea acordul ca alocatia de stat sa fe ridicata de catre dvs.
Buna seara!
Sa inteleg ca sotul dv era trecut pe cuponul de alocatie , ca titular?
In cazul unui divort partile, de regula nu se mai inteleg, nu'si mai vorbesc civilizat, ca su nu mai spunem ca intr'un asemenea caz, nu cred ca tatal ar fi de acord sa isi dea acordul pentru ca mama sa ridice alocatia, in cazul in care nu aceasta este titulara.
Daca , printr'un miracol , obtineti aprobarea tatalui, sunteti o norocoasa.
Dar daca nu, atunci trebuie intai sa cereti incredintarea minorilor si apoi umblati sa rezolvati cu alocatiile. Va v'a indruma avocatul
Bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat copil JulieC JulieC De aproape doi ani de zile, tatal si alte persoane au incasat in numele meu alocatia de stat a fiicei mele, eu impreuna cu minora mutandu-ne in alt oras. ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ptr schimbarea adresei la care sa primesc alocatia copilului netie netie In urma divortului, am primit custodia copilului si trebuie sa schimb adresa la care sa primesc alocatia . Nu stiu cum sa procedez, deoarece dintr-o greseala a ... (vezi toată discuția)
Incredintarea provizoriu minor ContSters126924 ContSters126924 Acum 2 ani mi sa dat custodia copilului minor.Decizia a fost definitiva si irevocabila. Anul trecut tatal acestuia a deschis proces pentru incredintarea ... (vezi toată discuția)