avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eu in certificatul de nastere am un prenume ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eu in certificatul de nastere am un prenume ...

Buna sarà am o intrebare : Eu in certificatul de nastere am un prenume si in buleti un alt prenume cum pot sa demonstrez ca sunt una si aceeasi persona?
Cel mai recent răspuns: Diana Munteanu , Avocat 21:58, 13 Decembrie 2023

Vasiliva a scris:

Buna sarà am o intrebare : Eu in certificatul de nastere am un prenume si in buleti un alt prenume cum pot sa demonstrez ca sunt una si aceeasi persona?

Bună ziua,
În ambele documente aveți trecut CNP-ul care demonstrează ca sunteți aceeași persoană, însă vă recomand să vă schimbați cartea de identitate pentru ca probabil dintr-o eroare a apărut această greșeală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp gresit alinasadoveanu alinasadoveanu Buna ziua, Am intampinat urmatoarea problema: mi s-a eliberat un buletin cu CNP-ul gresit, e gresita cifra de la luna nasterii. Aceasta greseala a fost comisa ... (vezi toată discuția)
Acte gresite elenasarpe elenasarpe buna ziua ! as avea si eu cateva intrebari legate de actele de identitate gresite! 1) - pe certificatul de nastere este trecut un cnp gresit care nu are ... (vezi toată discuția)
Cnp gresit lepadatupusa lepadatupusa CNP-ul contine o litera gresita/ (vezi toată discuția)