avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Am cumpărat un produs de pe un site , și ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Am cumpărat un produs de pe un site , și am cerut ...

Bună ziua! Am cumpărat un produs de pe un site , și am cerut să se înlocuiască cu altul dar nu identic… au spus ca nu pot să îmi dea alt produs în loc doar același cu o altă mărime ! Problema este ca măsurile sunt cu croiala mică și de aceea am cerut alt model! Este legal să nu îmi ofere ceea ce doresc? Ei nu vor să dea la schimb alt model!!! Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:07, 14 Decembrie 2023
Faceti retur si cumparati un produs nou. E posibil sa nu aiba masura ceruta, iar atunci va primiti contravaloarea inapoi
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
adriandimitriu, utilizator
cereti banii inapoi si va luati apoi ce doriti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire produs lauricafl lauricafl Buna ziua. Am urmatorul caz. La un an si jumatate de la cumpararea unui telefon acesta a fost trimis pentru prima data in service. S-a constatat placa de ... (vezi toată discuția)
Inel de logodna schimbat alora005 alora005 Buna seara, In data de 30.12.2014 logodnicul meu a cumparat pentru mine un inel de logodna de la un magazin de bijuterii din Bucuresti. Inelul era cu cateva ... (vezi toată discuția)
Urgent doresc un raspuns! am cumparat o cutie de nurofen forte ... Andreea Vogue Andreea Vogue Urgent doresc un raspuns! Am cumparat o cutie de nurofen forte de la o farmacie, dar mam razgandit si doresc sa returnez cutia de nurofen forte din motive ... (vezi toată discuția)