avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna ziua am primit o comunicare adresa de la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna ziua am primit o comunicare adresa de la judecatorie in ...

buna ziua
am primit o comunicare adresa de la judecatorie in care imi cere o intampinare catre judecatorie in legatura cu orange Romania la cere am avut un abonam,ent si m-am portat la digi si ei au emis facturi in continuare dupa care am fost dat in judecata .Va rog sa-mi traamsm,iteti ce este de facut
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 16:10, 14 Decembrie 2023
Banuiesc ca ati fost chemat in instanta pentru neplata abonamentului si firma de telefonie a vandut creanta catre o firma si aceata v-a actionat in instanta...


Cel mai bun sfat ce il vad eu este sa consultati un avocat si acesta sa va indrume ce aveti de facut ( o varianta ar fi sa invocati prescriptia datoriei si asa scapati de datorie... dar, cum am spus, doar un avocat va poate indruma dupa ce vede dosarul)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament neplatit - recuperatori Alexandru Ionescu Alexandru Ionescu Buna seara, Incepand cu 11.2017 nu am mai achitat abonamentul Orange, in luna ianuarie totalul de plata era de 550 de lei. In luna februarie 2018 am ... (vezi toată discuția)
Executare silita cosara petru cosara petru Persoanele fizice pot fi executate silit prin mandatar care reprezinta o firma,avand in vedere Decizia nr.9/2016 a ICCJ ? (vezi toată discuția)
Daune morale eosksi&orangeromania gabitzuel gabitzuel Buna ziua, Va deranjez cu o mica problema sper ca cineva sa ma poata indruma. In urma cu ceva luni mai precis martie 2014, primesc o scrisoare de la eos ... (vezi toată discuția)