avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, cineva din străinătate vrea sa îmi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, cineva din străinătate vrea sa îmi facă o procura ...

Bună ziua, cineva din străinătate vrea sa îmi facă o procura pentru un autovehicul pentru a-l putea radia. Întrebarea mea este următoarea, dacă se face procura, eu sunt răspunzător și de plata impozitului sau a taxelor mașinii?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:48, 24 Decembrie 2023
dvs veti fi raspunzator pentru ce va scrie in procura, asa ca aveti grija asupra termenilor procurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea in romania a unui autovehicul din spania adrian-remus adrian-remus SALUT! INCEP PRIN A SPUNE CA SUNT PROPRIETAR DE 2 ANI A UNUI AUTOVEHICUL FORD (vechimea lui este de 4ani) SI AS VREA SA-L INSCRIU IN ROMANIA , DAR NU STIU CE ... (vezi toată discuția)
Impozit auto cvultur cvultur imi poate spune cineva daca in cazul unui autovehicul care a fost radiat de la taxe si impozite se poate efectua inregistrarea din nou a acestuia si efectua ... (vezi toată discuția)
Refuz radiere autovehicul ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Exista vreo modalitate legala prin care as putea obliga o persoana sa isi radieze autovehiculul de la Finante, autovehicul pe care mi l-a vandut ... (vezi toată discuția)