avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cod tva european la o firma neplatitoare de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cod tva european la o firma neplatitoare de tva

pentru cod tva european la o firma neplatitoare de tva se depune declaratie 700, art 316, alin12 care litera?
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 22:17, 15 Decembrie 2023
pt ce va trebuie cod de TVA intracomunitar ? e art 317 nu 316

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site-ul anaf zice ca nu sunt înregistrat în scopuri de tva. ce să fac? mai am doar câteva zile să depun d 390 respect_ respect_ Am primit un cod special de TVA pt a putea factura catre clienti UE. Azi am incercat sa depun declaratia 390 pt prima data (am semnatura electronica, ... (vezi toată discuția)
Software cumparat din alta tara serj-c serj-c Firma mea este neplatitoare de TVA, dar am cumparat un software de la o companie din alta tara pentru care am platit cu cardul online. Am inteles ca in cazul ... (vezi toată discuția)
Este necesară declaratia 390 dacă am primit plăți intracomunitare? Petrovic Petrovic Știu că 390 e necesară pentru lunile în care am făcut achiziții intracomunitare. Dacă am primit plată de la client din UE, sunt obligat să fac ... (vezi toată discuția)