avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de consultanta cu titlu gratuit
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de consultanta cu titlu gratuit

Buna ziua!
Se poate face un contract de consultanta cu titlu gratuit intre o persoana juridica si o persoana fizica? Persoana fizica va oferi consultanta. Este obligatoriu sa existe o plata pentru aceste servicii in contract?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:12, 17 Decembrie 2023
Dacă se face un astfel de contract, iar consultantul nu este plătit, nu credeți că bate la ochi pentru ANAF? Cine muncește fără bani în ziua de azi?
daca tot e gratuit, ce sens are sa faceti contract ?
Ultima modificare: Vineri, 15 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator
Nu sunt administratorul societatii si nu am nici o calitate in firma (ar face subiectul unui coflict de interese) insa interactionez cu clientii si furnizorii.. In cazul unei eventuale reclamatii as vrea sa fie totul in regula. Ar fi o solutie mai buna?
Multumesc pt. raspunsuri!
Pentru consultanta gratuita, de ce este nevoie, sa se incheie un contract de prestari servicii ?
Un contract de consultanta intre o firma si o persoana fizica poate fi suspect pentru munca la negru. Contractul gratuit sau de binefacere este acela in care una din parti voieste a procura, fara echivalent, un avantaj celeilalte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vz-cu cu titlu gratuit GAGIU1982 GAGIU1982 Buna seara, am auzit ca se poate face contract de vz-cu cu titlu gratuit. Asta inseamna ca nu se mai platesc unele taxe? Stie cineva ce taxe se platesc pentru ... (vezi toată discuția)
Contract consultanta cu titlu gratuit Gabriella_vs Gabriella_vs Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pot incheia cu sotul meu un contract de consultanta cu titlu gratuit. El este inginer constructor iar eu am o firma de ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii contabilitate pro bono. are voie un srl să încheie un astfel de contract? Razvan S. Razvan S. Buna ziua, Am un SRL si ma intrebam daca se poate incheia un contract de prestari servicii intre SRL-ul meu si contabil, pro bono. Pe scurt contabilul nu ... (vezi toată discuția)