avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Se poate executa in Germania o sentința ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Se poate executa in Germania o sentința pentru pensie ...

Bună ziua. Se poate executa in germania o sentința pentru pensie alimentara in procent, sau doar suma fixa? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 16 Decembrie 2023
În cazul în care o persoană care are dreptul la întreținere dorește să valorifice o creanță de întreținere împotriva unei părți responsabile care are domiciliul în străinătate, aceasta poate solicita asistență din partea Biroului Federal de Justiție (Bundesamt für Justiz) de la Bonn. Republica Federală Germania a desemnat Biroul Federal de Justiție în calitate de autoritate centrală pentru procedurile de întreținere transfrontaliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea sa stiu daca diploma mea este recunoscuta in germania? Aldeabc Aldeabc Am terminat facultatea de stiinte economice,marketing Vasile Goldis Arad si as vrea sa stiu daca este recunoscuta in Germania sau unde trebuie sa o trimit ca ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare (tatal lucreaza in germania) dia_dia45 dia_dia45 Buna ziua, as dori niste informatii foarte pretioase de la domniile voastre si anume va voi relata in continuare problema mea... Sunt div. de 4 ani si ceva, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- debitorul lucreaza in strainatate ionalex ionalex buna seara.am si eu o prb legata de pensia alimentara si drepturile unui minor.am trait in concubinaj cu tatal minorului din 2005.el a plecat in strainatate la ... (vezi toată discuția)