avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Evaluare teren pt stabilire taxa de timbru
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Evaluare teren pt stabilire taxa de timbru

Buna. As avea si eu o intrebare: daca un expert tehnic judiciar evalueaza un teren cu mult sub valoarea lui de piata, prin incadrari nereale in grilele de calcul ( ex: oras mic in loc de municipiu, teren categoria 2 in loc de 1, utilizare pt constructie unifamiliala in loc de bloc sau birouri,etc) si avand in vedere ca aceasta valoare sta la baza calculului taxei de timbru judiciare, acest evaluator poate fi invinovatit de favorizarea evaziunii fiscale? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: sorin42 , utilizator 11:43, 1 Februarie 2010
OK, multumesc , cred ca totusi m-am lamurit si cu infractiunea de care s-ar face vinovat expertul, si anume de fals intelectual, conf. 289cp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anomalie - tranzactie imobiliara efectuata la un pret cu mult mai mic decat grila notariala floraur floraur De luna asta, in Galati, au intrat in vigoare noile grile notariale. Se pare ca notarii nostri au exagerat si au marit inexplicabil valorile unor proprietati. ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara de evaluare imobiliara DanyD DanyD In Raportul de expertiza de evaluare imobiliara, expertul desemnat de catre instanta retine doua valori reprezentand lipsa de folosinta a imobilului, in sensul ... (vezi toată discuția)
Despre expertiza ,evaluare minucu minucu De ce va tine cont expertul desemnat la fata locului pentru a stabili valoarea unei gospodariei+teren intravilan. Cu ce acte, martori ,as putea sa aduc ... (vezi toată discuția)