avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme arbori taiati bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme arbori taiati bloc

Buna ziua!Ma confrunt cu urmatoarea situatie:Locuiesc la bloc,sunt presedinte de asociatie,iar un vecin "nou" care a cumparat un apartament in aceeasi scara cu mine, a taiat un cires si un par din gradina comuna a blocului, pe motiv ca i acopera geamul ,grafina fiind in spatele blocului si fiind spatiu comun al blocului.Ce pot face in acest caz in calitate de presedinte de asociatie?Unde sa apelez macar sa fie sanctionat?Vecinii sunt foarte revoltati!O zi frumoasa si toate cele bune!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
florin8900, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 16 Decembrie 2023
Puteti sesiza Primaria si/sau PoliţiaLocală.
Buna ziua!Am sesizat si am primit raspuns sa fac plangere de distrugere la politia municipala deoarece e proprietate privata.

Cornel Vasile a scris:

Puteti sesiza Primaria si/sau PoliţiaLocală.

Depuneti acolo Plangerea, daca asa vi s-a sugerat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. locuiesc in timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, ... RobertMihoc RobertMihoc Buna ziua. Locuiesc in Timisoara, intr-un bloc cu patru etaje, la parter. Am geam atat la strada, cat si la gradina din spatele blocului, care are accesul ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi dobandit accesul? clara24 clara24 Buna ziua. Dupa cum stiti la parterul fiecarei scari de bloc exista niste spatii comune (spalator, uscator etc). Tot dupa cum stiti pe fiecare scara sunt tot ... (vezi toată discuția)
Casa scării parter Georgiana45 Georgiana45 Bună seara. Doresc și eu niște lămuriri cu privire la spațiul de la parter care face parte din casa scării a blocului. Eu am apartamentul la parter, ... (vezi toată discuția)