Bună ziua,unde pot afla dacă este emis mandat eruropean de arestare pe numele soțului meu? Ieri au venit 2 domni polițiști acasă la noi pe motiv ca au mandat de aducere pe numele soțului. Trebuie să îl ia și să îl prezinte la curtea de apel Timișoara! Mai multe detalii nu ni sa spus,am pus și o avocată din Tm să se intereseze și dansa nu a aflat nimic,cică nu este nimic pe numele soțului nici la Curtea de apel nici la tribunal nici unde. El momentan este plecat din țară însă ar vrea să se întoarcă sapt care vine și îi este frică să nu cumva să îl rețină la vamă! Mulțumesc pt eventualele răspunsuri!
Autoritățile române competente să primească mandatul european de arestare sunt Ministerul Justiției și parchetele de pe lângă curțile de apel desemnate potrivit a legii în a căror circumscripție a fost localizată persoana solicitată. În cazul în care nu se cunoaște locul unde se află persoana solicitată, mandatul european de arestare se transmite Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București.
Păi și cum se poate afla dacă are mandat pe numele lui ? Mă repet,a sunat el personal la curtea de apel,a sunat si avocata și nu a găsit nimic pe numele lui. Mă gândesc ca dacă era un mandat de arestare apărea la ei în baza de date și avocata ar fi aflat sau ? Mulțumesc pentru răspuns!
Buna ziua!
David alexandru
Am o intrebare pentru dumneavoastra, am de executat pedeapsa de un (1)an cu executare pentru un geam spart, problema este ca eu cu sotia am trimis bani unui ... (vezi toată discuția)
Arestare abuziva?
windwolf35
1996 martie am savarsir infractiuni pe raza jud HD si TM.sant prins in TM ,audiat,nu mi se elibereaza mandat de arestare.sunt trimis la deva,audiat si mi se ... (vezi toată discuția)