avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! O persoana este angajata pe functia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! O persoana este angajata pe functia de manager de ...

Buna ziua!

O persoana este angajata pe functia de manager de proiect, considerata la momentul angajarii ca fiind functie de management. Ulterior, urmare a unor modificari organizationale persoana respectiva isi pastreaza functia dar pozitia nu mai este considerata una de management deoarece s-a schimbat organigrama si functia in sine a fost “detronata “ in ierarhie. Cum se procedeaza din punct de vedere legal? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 16 Decembrie 2023
Si nelamurirea dvs care este ? s-a pastrat functia , doar ca nu mai este functie de conducere..
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cor vs organigrama therioni therioni Buna ziua. Am o intrebare mai de incepator, poate, dar care imi creaza mici dificultati momentan. Stiu ca in momentul angajarii, in contractul individual ... (vezi toată discuția)
Organigrama Alina_2010 Alina_2010 Buna dimineata.Dupa ce principii ar trebui sa ma ghidez pentru a elabora o organigrama cat mai corecta?ce nu ar trebui sa omit? Multumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)
Modificare functie mvrm2222 mvrm2222 Buna ziua ! Am o nelamurire legata de modificarea functiei pentru care am semnat contractul individual de munca : atat oferta cat si contractul au fost semnate ... (vezi toată discuția)