avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O decizie de concediere datata 22 decembrie 2023 art ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O decizie de concediere datata 22 decembrie 2023 art 65. Pana ...

O decizie de concediere datata 22 decembrie 2023 art 65. Pana la ce data trebuie sa vina angajatul la servici ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:06, 17 Decembrie 2023
In decizie nu scrie data incetarii c.i.m.?
Încetează la data de cu previz de 20 zile. Este întocmită greșit decizia? Eu cum calculez cu zilele libere de Crăciun și anul nou?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
goplanet, utilizator
Credeti ca noi stim, daca ce ne spuneti nu e concludent... preavizul in caz de concediere este de minim 20 de zile lucratoare si nu 20 de zile cum ati postat.

Data inceperii preavizului care este?
Cred ca am inteles, întâi vine preavizul și desfacerea contractului este cu data ca rezultat din data preavizul adăugat 20 zile lucrătoare.
Corect.. data incetarii c.i.m. este data ultimei zile de preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul preaviz concediere Alexandra-S29027 Alexandra-S29027 Buna ziua, Am intocmit o notificare de preaviz - 20 zile- Concediere cf art. 65 - post desfiintat- in data de 13.07 ac. Tot in 13.07.2015 i-a fost si ... (vezi toată discuția)
Decizie incompleta? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Aceasta este decizia de desfacere a contractului de munca pe care am primit-o ieri.Ce sanse credeti ca as avea intr-un eventual proces?Trebuie sa mai primesc ... (vezi toată discuția)
Data emitere decizie de concediere cf. art. 65 (1) ela-ela ela-ela Buna ziua, As dori o lamurire asupra urmatorului aspect: In perioada urmatoare la soc. unde activez urmeaza sa se faca concedieri indiv.. Preavizul ar ... (vezi toată discuția)