avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerințe manager taxi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerințe manager taxi

Una dintre cerințe era diploma de absolvire liceu . Pot sa ma inscriu la curs pentru manager taxi daca am diploma de absolvire a scolii profesionale ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 17 Decembrie 2023
In practica, se solicita copie dupa diploma de studii liceale sau dupa diploma de bacalaureat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un subaltern, absolvent de scoala profesionala, ... octavianstan2009 octavianstan2009 Buna ziua, Am un subaltern, absolvent de scoala profesionala, care doreste sa acceada intr-un post pentru care sunt necesare studii liceale, cu sau fara ... (vezi toată discuția)
Scoala in italia - diploma e recunoscuta in romania? zucca zucca As avea o intrebare. Am terminat un liceu profesional in Italia si as vrea sa dau la facultate in Romania, pot? Adica se poate si cu scoala profesionala? Nu ... (vezi toată discuția)