avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua.... Aș avea o întrebare, după 22-23 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua.... Aș avea o întrebare, după 22-23 ani în pensie ...

Bună ziua.... A-și avea o întrebare, după 22-23 ani în pensie de invaliditate, în baza legii, la citi ani vechime am dreptul și dacă se adoaga la vechime în cimpul munci.... Mulțumesc....
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 16:50, 17 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa cum ati mai primit raspuns la aceasta intrebare , NU aveti nici un an vechime pe perioada pensiei de invaliditate , prin urmare NU se adauga la vechimea in campul muncii . Acea perioada este stagiu asimilat stagiului de cotizare ( NU stagiu de cotizare , doar asimilat ) si se are in vedere la stabilirea pensiei de limita de varsta . 22 - 23 ani va aduc un plus de stagiu , pe langa cel contributiv - cel in care ati muncit efectiv - de exact atatia ani , adica 22 - 23 , ca perioada asimilata . Chiar daca puneti aceeasi intrebare de mai multe ori , nu puteti primi alt raspuns decat asa cum prevede legea .
Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2023
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua... la multi ani.....asi dori și eu un răspuns la ... Cristea Daniel Cristea Daniel Buna ziua... La multi Ani.....Asi dori și eu un răspuns la o întrebare,mulțumesc : am 18 ani in campul muncii,in anul 1997 am intrat în pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate este considerata vechime in munca? ADINABODESCU ADINABODESCU Sotul meu este nascut pe 01/10/1956.Vechime in cimpul muncii are 22 de ani.Din anul 1994 este pensionat de invaliditate gr 2. La ce virsta poate iesi ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate mylenna2010 mylenna2010 Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de mama mea. Mama este pensionata pe caz de boala gradul III, din ianuarie 2003, cu un stagiu de cotizare la acel ... (vezi toată discuția)