avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Inculpatul termină de executat la termen ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Inculpatul termină de executat la termen o pedeapsă ...

Bună ziua!
Inculpatul termină de executat la termen o pedeapsă de 9 luni și 10 zile. După eliberare se va judeca o altă faptă. Pentru aceasta ar putea primi o pedeapsă cu suspendare?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mincu66 , utilizator 17:22, 17 Decembrie 2023

Mincu66 a scris:

Bună ziua!
Inculpatul termină de executat la termen o pedeapsă de 9 luni și 10 zile. După eliberare se va judeca o altă faptă. Pentru aceasta ar putea primi o pedeapsă cu suspendare?
Mulțumesc!

Mă refer la (infractorul nu a mai fost condamnat anterior la pedeapsa închisorii mai mare de 1 an)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchisoare cu suspendare picika picika buna in februarie 2011 am fost condamnat 10 luni inchisoare cu suspendare....intre timp am avut un alt proces si in martie 2011 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Pedepse cu suspendare Lemeter Lemeter Buna ziua. As dori si eu sa stiu daca se pot da suspendari una supa alta in cazul meu. Acum un an am fost urmarit penal intr.un dosar incare faaptele sunt din ... (vezi toată discuția)
Dosar penal art.336 ContSters463477 ContSters463477 Buna ziua,Domnule avocat am o alcoolemie foarte mare in sange de 2.10 pot obtine amanarea aplicarii pedepsei ? fara accident nimic doar am fost oprit. (vezi toată discuția)