avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua asociatia de prorpietari a decis inlocuirea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua asociatia de prorpietari a decis inlocuirea vechilor ...

Buna ziua asociatia de propietari a decis inlocuirea vechilor apometre cu unele noi cu citire radio in luna iunie acum am fost anuntata de catre doamna administrator ca cel de apa rece nu transmite nimic a spus ca dansa a trimis email dar ca nu raspunde nimeni si sa incerc eu sa ii contactez am sunat a raspuns o doamna care a spus ca sunt mai multe apartamente cu probleme similare in bloc si ca va venii cineva candva sa remedieze problema nu am fost contactata de nimeni si nici la telefon nu mai raspunde nimeni care sunt solutiile
Cel mai recent răspuns: Perrine , utilizator 15:21, 18 Decembrie 2023
Poti face o sesizare in scris catre Asociatie dar sa fie trimisa cu confirmare de primire pt a primi un raspuns in 30 zile
10 zile
De la administratie mi se transmite sa contactez eu ISTA(firma care s-a ocupat de montarea apometrelor) pentru ca dansei nu ii se rapunde pe mail asa cum am mentionat mai sus am contactat si eu firma si prin mail si telefonic si au spus ca o sa vina cineva a trecut o luna si ceva aprope doua nu a venit nimeni si nici nu am fost contactata de cineva acum nu mai raspunde nimeni nici la telefon nici pe mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere montaj apometre ista Samuel bogdan Samuel bogdan Buna! Vreau sa stiu daca exista un termen maxim legal in care ISTA (care detine monopol pe piata) este obligata sa vina sa monteze apometre in ... (vezi toată discuția)
Cine hotaraste schimbarea apometrelor ? firma ? administratorul? contsters111 contsters111 ISTA a afisat un anunt in care se mentioneaza urmatoarele proprietarii care nu permit accesul in apartament petnru demontarea/ remontarea contoarelor radio ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumurilor de apa anduzexe anduzexe Buna seara, De mai bine de un an in bocul in care locuiesc s-au montat contoare noi de apa cu citire radio. Lunar primesc de la ISTA o Nota de consum ... (vezi toată discuția)