avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Dacă un salariat este retrogradat din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Dacă un salariat este retrogradat din funcție, iar ...

Buna ziua. Dacă un salariat este retrogradat din funcție, iar el iși ia concediu medical după luarea la cunoștință a deciziei de retrogradare și intră în concediu medical, perioada de retrogradare de când își face efectul, de la data luării la cunoștință a salariatului sau de la revenirea acestuia din conecdiu medical?
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: RUAndreea , utilizator 14:14, 18 Decembrie 2023
Perioada de retrogradare isi produce efecte de la data mentionata in decizia de sanctionare ..
Deci salariatul iși poate lua concediu medical pe perioada retrogradării, fără ca aceasta să se prelungească cu perioada concediului medical ?
Se va prelungi, potrivit art.49 alin.6 C.mun.
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada in care produceefectedecizia desanctionare Batranu Batranu Batranu Batranu Speta - institutie publica, salariat personal contractual: - se emite decizie de sanctionare cu retrogradare din functie pe o perioada de 60 de zile - ... (vezi toată discuția)
Retrogradarea din functie din asistent medical in registrator medical pentru o durata ce nu poate depasi 60 de zile ContSters319608 ContSters319608 Aceste 60 de zile sunt lucratoare sau calendaristice si daca se pun zilele de sarbatoari legale, de pasti si 1-2 mai. (vezi toată discuția)
Amenintari cu dosar penal ucozer1 ucozer1 Buna ziua , in urma depistarii de catre angajat a disparitiei unui bun aflat in gestiunea salariatului , s-a intocmit raport de eveniment , s-a prezentat ... (vezi toată discuția)