avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, am fost căsătorită, am divorțat la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, am fost căsătorită, am divorțat la înțelegere ...

Bună seara, am fost căsătorită, am divorțat la înțelegere la notar. In timpul căsătoriei am cumpărat o casă împreună prin programul,, prima casă,, pe care am plătit -o și o plătesc doar eu in continuare.Nu am făcut partajul pentru că el nu vrea. Avem împreună un copil, dar el mai are încă doi din alta căsătorie. De când ne-am căsătorit,de 6 ani ,el a stat acasă doar preț de 1 an. Acum nu mai locuiește cu mine,dar când vrea el, vine să vadă copilul. Tot ce este in casă,energie,tv, reparații,plătesc doar eu. Nu vad rostul, plătesc doar eu casa ,suntem despărțiți, dar are și el drept la casă. Ce pot face sa fie casa doar a mea și a băiatului meu. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:34, 19 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Partajul este singura soluție, amiabil la notar sau în instanta. Cota de contribuție exclusiva sau oricum majoritara pt dvs, urmând a i plăti o sulta
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Partaj. Acord de mediere, la notar sau in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ContSters215112 ContSters215112 Mama mea a fost casatorita 3 ani cu barbatul cu care a trait inainte timp de 15 ani in concubinaj. Nu au avut copii impreuna, fiecare dintre ei avand din prima ... (vezi toată discuția)
Obligare vindere apartament aura19731991 aura19731991 Sint divortata si despartita de 4 ani.locuiesc eu cu baiatul in apartamentul comun cu fostul sot pe ntru ca eram casatoriti cind l am cumparat.la intretinere ... (vezi toată discuția)
Partaj credite nevoi personale si prima casa dinuanamaria dinuanamaria Impreuna cu fostul meu sot am achizitionat in perioada casniciei un credit de nevoi personale (pe numele meu, dar el este garant) si un credit de prima casa ... (vezi toată discuția)