avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CMI obligat la e-Factura?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CMI obligat la e-Factura?

Buna ziua,

Cabinetele Medicale Individuale (CMI) vor fi obligati sa emita si sa primeasca facturi prin sistemul e-factura?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: TOROAPAMARIA , utilizator 17:50, 17 Februarie 2024
Dacă sunteți în situația sa emiteți o factura, da.
Doar daca ar fi se se emita catre persoane juridice, nu? Daca emit doar catre persoane fizice atunci nu este cazul, nu? Dar pe de alta parte de primit de la furnizori prin sistemul e-factura o sa primesc?
Da, pentru tot ce primiți, va trebuie.

Dar cabinetele care lucrează cu CASMB și emit facturi cu serviciile prestate doar pt casa de sănătate?
HenriettaSzabo a scris:

Buna ziua,

Cabinetele Medicale Individuale (CMI) vor fi obligati sa emita si sa primeasca facturi prin sistemul e-factura?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu si indemnizatie de maternitate - cabinet medical individual adelanaghi adelanaghi Buna ziua , as dori va rog un raspuns la intrebarea mea. Sunt medic de familie la cabinet medical individual ca persoana fizica autorizata , in relatie ... (vezi toată discuția)
Cmi- chitante sau casa de marcat? cactusul cactusul As vrea sa stiu daca intr-un cabinet stomatologic (CMI), pentru lucrarile efectuate pacientilor, este corect sa se taie chitante pentru plati efectuate cu ... (vezi toată discuția)
Cmi, pfa sau pers fizica neautorizata Bond2003 Bond2003 Sunt medic si am lucrat in contract pe 1/2 norma :\">la un centru privat. Din cauza anularii contractului cu casa m-am gandit sa schimb tipul contractului cu ... (vezi toată discuția)