avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua.Am și eu o intrebare.Daca o persoana a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua.Am și eu o intrebare.Daca o persoana a lucrat 3 ...

Bună ziua.Am și eu o intrebare.Daca lo persoana a lucrat 3 săptămâni(după care își da demisia și pleaca) mai are dreptul sa ia bonuri de masa,deși la angajare i sa promis ca le primește și nu le-a primit?Legal ma refer.Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 19 Decembrie 2023
Are dreptul doar pentru perioada lucrata .. dar trebuie vazute prevederile de acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc bonurile de masa? larafabian larafabian Am lucrat cu cim la o s.c. si am plecat cu lichidare la zi, cim a incetat cu acordul partilor. Societatea acorda bonuri de masa. Pe ultima luna insa, datorita ... (vezi toată discuția)
Salarizarea si demisia Anca. Tuhut Anca. Tuhut Buna. Angajata cu contract de munca, perioada de proba de 3 luni. Imi dau demisia in perioada de proba in data de 5 cu plecare in 11 fara a sta 20 zile in ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz si drepturile angajatului in aceasta perioada Andreea.andreea Andreea.andreea As avea o intrebare: tocmai am fost anuntata ca regulamentul intern al firmei spune ca, daca un angajat pleaca inainte de data de distributie a bonurilor, el ... (vezi toată discuția)