avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am depus cerere la cec bank pentru family ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am depus cerere la cec bank pentru family start, acum ...

Buna ziua, am depus cerere la cec bank pentru family start, acum m-au sunat si mi-au spus ca vor depune dosarul, dar pentru perioada de creditare de 5 ani, nu 10 ani cum era in momentul cand am depus cerea. Este normal asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:57, 21 Decembrie 2023
Condițiile bancare valabile sunt cele de la momentul depunerii dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am fost la cec sa accesez programul "family start" ... Mirela@17 Mirela@17 Buna ziua. Am fost la CEC sa accesez programul \"Family Start\" in vederea rambursarii anticipat a unui credit \"Prima casa\". Programul lor de simulare ... (vezi toată discuția)
Verificare la biroul de credit fara aprobarea mea valeantudor valeantudor Buna ziua, Am o problema cu o banca ... acum vreo 6-7 luni am fost jefuiti de aproximativ 6,000 RON (bani cash, din casa) si, cum aveam nunta dupa 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! cand poate fi accesat imprumutul de la banci din ... ElenaMovila1 ElenaMovila1 Buna ziua ! Cand poate fi accesat imprumutul de la banci din programul Family Start ? Cei de la Cec Bank mi-au spus ca momentan nu au fonduri si nici nu stiu ... (vezi toată discuția)