avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... disponibilizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

disponibilizare

Buna ziua!
Sunt functionar public si am fost disponibilizata anul trecut in luna decembrie 2009 pe motiv ca nu am copii in intretinere si nu sunt unic intretinator de familie.
Mentionez ca, sunt necasatorita si nu am copii in intetinere.
Am fost disponibilizata dupa criteriile de disponibilizare data de premierul Emil Boc.
Precizez ca nu am avut abaterii disciplinare si calificativele au fost de foarte bine.
In decizia nu scrie in baza carui articol sau act normativ am fost disponibilizata.
Ultima modificare: Luni, 1 Februarie 2010
maria8574, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:34, 31 Ianuarie 2010
In temeiul carui articol / act normativ?
Un functionar public poate fi destituit sau eliberat din functie.
De disponibilizari inca n-am auzit. Reveniti cu amanunte.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea raporturilor de munca a functionarilor publici popvas144 popvas144 se poate destitui din functia publica, un functionar pe baza unei simpe testari? suntem mai multi in aceasta situatie ,primarul este pnelist iar la alegerile ... (vezi toată discuția)
Termenul pentru contestarea actului de demitere? cola cola Care este termenul de contestare care trebuie mentionat pe decizia de demitere a functionarului public demis pentru abateri disciplinare , la propunerea ... (vezi toată discuția)
Restructurari cu 20% la primarii Gheorghe Giura Gheorghe Giura Cine face disponibilizari la o primarie? PRIMARUL sau CONSILIUL LOCAL? Exista diferente de prioritate(in vederea disponibilizarii) intre personalul ... (vezi toată discuția)