avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate refuza demisia?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate refuza demisia?

Buna seara, Sunt responsabil CEAC (Comisia de evaluare si asigurare a calitatii) in scoala. Intentionez sa demisionez din aceasta functie. Va rog sa imi spuneti daca demisia poate fi refuzata sau neacceptata de catre conducerea scolii. Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:46, 21 Decembrie 2023
In cazul dvs, prin demisie se intelege actul unilateral de vointa comunica institutiei privind incetarea mandatului de responsabil CEAC.

In speta, ar trebui citit regulamentul de funcționare al comisiei, conditiile de schimbare a membrilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil ceac si membru in consiliul de administratie? radumariana33 radumariana33 Sunt responsabilul Comisiei de evaluare si asigurare a calitatii intr-o unitatea scolara de 4 ani. In ultimii 2 ani am fost membru in Consiliul de ... (vezi toată discuția)
Comisia de disciplina ramonamarcu ramonamarcu sunt functionar public in cadrul unei primarii, iar de curand am fost numita de primar ca membru in comisia de disciplina. La prima convocare am si fost ales ... (vezi toată discuția)
Demisia din comitetul executiv Constanta Loga Constanta Loga Care este documentul (notificare,proces verbal)prin care se anunta presedintele unei asociatii de proprietari cu privire la demisia unui membru din comitetul ... (vezi toată discuția)