avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum poate un parinte sa santioneze si sa apere legal ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum poate un parinte sa santioneze si sa apere legal dreptul ...

Cum poate un parinte sa santioneze si sa apere legal dreptul la imagine pentru copiii sai minori care sunt expusi pe retele de socializare, fara permisiune, de catre o ruda de gradul unu care a depus marturie in instanta impotriva sa si care publica fotografii cu acestia cu titlul <<copiii mei minunati>> si care a dat dovada de elemente de alienare parentala evidente impotriva parintelui nerezident ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:37, 24 Decembrie 2023
Ruda de gradul 1 cu cine?
Cu parintele nerezident.
Domnu, cine e ruda de gradul 1? Cu cine e aceasta persoana, ruda de gradul 1? E mama dvs, mama copiilor dvs, cine e ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă când unul din minori nu vrea sa se întoarcă la mamă? Liliana_80 Liliana_80 Bună ziua. Dupa 3 ani de la divorț și de la părăsirea domiciliului conjugal cu cei 2 copii minori, mama încearcă prin instanta reducerea programului de ... (vezi toată discuția)
Denigrarea celuilalt parinte, in fata copiilor annaluk annaluk Buna ziua, Sunt divortata de 1 an de sotul meu. Avem 2 copii, o fată de 13 ani si un baiat de 6 ani. Copiii au domiciliul la mine, dar custodia e ... (vezi toată discuția)
Alienarea parentala ce este de fapt ? brokenangel brokenangel Buna ziua, Va rog spuneti mi si mie daca se poate ce este si cum se manifesta ALIENAREA PARENTALA ? Cum poate cineva afirma despre parintele rezident ca ... (vezi toată discuția)