avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Sunt în șomaj și am optat ca plata sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Sunt în șomaj și am optat ca plata sa se facă ...

Bună ziua! Sunt în șomaj și am optat ca plata sa se facă în cont. Cuponul de șomaj cum imi va fi livrat? AJOFM nu a știu sa răspundă la aceasta întrebare. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 27 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita de la AJOFM sa va fie comunicat pri n posta sau pe o adresa de e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz virare indemnizatie somaj pe card pintica pintica Conform art.3, al.1, lit.c din HG 1090/2.10.2009 virarea indemnizatiei de somaj se poate face la cererea beneficiarului si pe card. Cand am solicitat acest ... (vezi toată discuția)
Salutare tuturor... sunt in cautare de ajutor cu o mica problema... ... iblast iblast Salutare tuturor... sunt in cautare de ajutor cu o mica problema... societatea a cumparat de la o alta societate, prin comanda telefonica, cu plata prin ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre ajutorul de somaj si indemnizatia de somaj? kodrutz kodrutz Buna ziua, am o mica nelamurire...din data de 14 iunie 2010 am ramas in somaj, datorita deciziei de desfacere a contractului de munca conform atricolului 65 ... (vezi toată discuția)