avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, sunt divortata si recasatorita, am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, sunt divortata si recasatorita, am o fetita minora ...

Buna seara, sunt divortata,si recasatorita,am o fetita minora , in custodie comuna cu fostul sot . In toamna asta ne am mutat in strainatate tot cu fetita, fostul sot este de acord ,mentionez ca nu mai viziteaza copilul deloc , nici pensie alimentara nu plateste deloc . Fetita merge deja la scoala dar avem nevoie de acordul tatalui in scris si legalizat (pt biroul de migratie ) ca e de acord sa se mute fetita in alta tara. Avem doar procura pentru a calatorii. Cum trebuie procedat? In instanta ? Tatal este de acord . Am intrebat la notariat si mi au zis ca acolo nu se poate . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: FBea@yahoo.com , utilizator 20:57, 27 Decembrie 2023
Tatal își poate da acordul și pt ca fata sa aibă domiciliul în străinătate, deci sa mearga la alt notar daca la ala unde a fost " nu se poate"
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am custodia totala a copilului, ma pot muta in strainatate cu el? Nicoleta A.C. Nicoleta A.C. Buna seara, va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Am divortat de fostul sot in urma cu 5 ani, am custodia exclusiva a minorului, domiciliul minorului este stabilit ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu in strainatate cu copil minor avand custodie comuna. ContSters350644 ContSters350644 Buna seara.Am nevoie de un sfat pt a stii ce am de facut. Sunt divortata si am 2 copii minori..eu si tatal copiilor avand custodie comuna , divortul a avut ... (vezi toată discuția)
2 intrebari pentru "dupa divort" elvenlied elvenlied Buna ziua am divortat de sotia mea la notar public prin comun acord,fetita noastra in varsta de 1 an jumate a ramas la mine,adica are domiciliul la adresa mea ... (vezi toată discuția)