Buna ziua !
Am o intrebare pentru cei care ma pot ajuta. Am fost parte intr-un proces la judecatoria Buftea, am avut calitatea de parat, reclamantul avand domiciliul pe Ilfov iar eu pe Bucuresti. In timpul procesului, reclamantul si-a schimbat domiciliul tot pe Bucuresti, in acest moment intentionez sa depun apel, avand amandoi domiciliul pe Bucuresti, Tribunalul Buftea are in continuare competenta teritoriala sa judece in continuare si apelul ? Care ar fi conditiile sa se poata judeca in continuare la Tribunalul Buftea, respectiv Tribunalul Bucuresti ? Va multumesc ! Gabriel
Dacă pârâtul își schimba de 7 ori domiciliulin timpul procesului nu înseamnă că se schimba și competenta instantei.In cazul dvs competent este Tribunalul Ilfov.La cum puneți problema și mai ale datorita s faptului ca ați pierdut la fond si pt ca nu angajați av face ca soluția din apel sa fie previzibila...
Timbru judiciar
mioara54
Buna seara,daca am platit la un partaj judiciar a unui apartament ,un timbru judiciar de 5.000lei,la prima instanta cea de fond,in cazul cand voi face apel ... (vezi toată discuția)