avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara, am primit somație mobila azi 29.12.2023. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara, am primit somație mobila azi 29.12.2023. Mașina ...

Bună seara...am primit somație mobila azi 29.12.2023...mașina care este pe numele meu I am dat o fratelui meu și urmează sa fac act vânzare cumparare...Maine pot face act...

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:01, 29 Decembrie 2023
Dacă în termen de o zi de la comunicarea somaţiei însoţite de încheierea de încuviinţare a executării debitorul nu plăteşte suma datorată, executorul judecătoresc va proceda la sechestrarea bunurilor mobile urmăribile ale debitorului, în vederea valorificării lor, chiar dacă acestea sunt deţinute de un terţ.
Nu mai puteți, adica il faceți degeaba. Il puteti si antedata, e degeaba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce actiune pot intreprinde impotriva unui executor ... marius68marius marius68marius Buna ziua, ce actiune pot intreprinde impotriva unui executor ce a formulat o executare silita, avand in vedere ca mi-a fost comunicata doar incheierea de ... (vezi toată discuția)
Stabilire pret executare silita Ramona24 Ramona24 Cum se procedeaza atunci cand executorul te citeaza la sediul acestuia in vederea stabilirii preturilor bunurilor supuse excutarii silite si puse sub ... (vezi toată discuția)
Explicatie termeni dintr-o somatie de executare silita teomicri teomicri Va rog ,explicati-mi ce inseamna bunuri detinute de un tert? art. 411 (1)Dacă în termen de o zi de la primirea somaţiei debitorul nu plăteşte suma ... (vezi toată discuția)