avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Desfiintare post

Disponibilizare individuala Buna ziua , va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Intr-o societate privata exista doua Divizii,cu activitati total diferite. S-au facut preponderent disponibilizari individuale (desfiintari de posturi) la divizia care este pe profit! Mentionez ca cei disponibilizati sunt membri de sindicat! Este normal sa fie disponibilizati salariati care lucreaza la singurul punct de lucru unde societatea este pe profit. Va multumesc. Fac precizarea ca desfiintarile de post au fost facute fara a lua in calcul evaluarea salariatului!
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2023
dascalumihaita64, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 29 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este decizia angajatorului cum isi organizeaza activitatea .. salariatii concediati pot contesta in instanta decizia de concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii disponibilizare colectiva cris-gabi cris-gabi Buna seara, am rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea problema: eu si sotul meu suntem angajati la aceeasi societate. Am fost anuntati ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)
Contestatie concediere din motive ce nu tin de persoana angajatului denisa88 denisa88 Buna seara, Am cateva intrebari si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai detaliat.O sa redactez intocmai foaia pe care am primit-o,fara a ... (vezi toată discuția)
Se pot efectua disponibilizari prin desfiintarea postului in perioada fuziunii unor societati? cristina69 cristina69 Buna ziua. As vrea sa stiu daca in perioada fuziunii unor societati comerciale se pot efectua disponibilizari prin desfiintarea unor posturi avand in vedere ... (vezi toată discuția)