avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bun care aparține primăriei sau bun proprietate ? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bun care aparține primăriei sau bun proprietate ? ...

Am nevoie de lămuriri clare privind următorul aspect :
dacă un cetățean a concesionat un teren de la primărie și ulterior și-a ridicat pe terenul respectiv un imobil fără autorizație,iar după un timp anume găsește geamul imobilului spart , persoana respectivă are dreptul legal de a depune plângere penală pentru fapta de distrugere ?
persoana în cauză nu are autorizație de construcție,nu are înscrisă în cartea funciară imobilul,nu are deschisă acțiune în instanță pentru stabilirea dreptului de uzucapiune
Cel mai recent răspuns: Tracul , utilizator 21:14, 30 Decembrie 2023
Mi-a fost spart de o piatră aruncată într-o seară, nu eram acasă la acel moment și abua la 2 zile după ce m-am întors am văzut buba

gi-jane2 a scris:

Nu au legătură una cu alta. Dar nici nu or sa se agite pt un geam. Au pătruns, au furat, care e situația?

Am inteles, faceti plangere degeaba. Nu or sa il gaseasca pe ala care a dat cu piatra, nici nu se obosesc.
Ok , mulțumesc pentru lămuriri . Nu mai iau în calcul plângerea. E prea multă bătaie de cap.

gi-jane2 a scris:

Am inteles, faceti plangere degeaba. Nu or sa il gaseasca pe ala care a dat cu piatra, nici nu se obosesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere ( sunt acuzat ca am spart un geam) ContSters236820 ContSters236820 Salut am peste drum de mine o casa in constructi si i sa spart geamul iar persoana care are propietatea ma dat la politie cum ca eu iam spart geamul... tin sa ... (vezi toată discuția)
Ajutati ma va rog cu un raspuns estrela2126 estrela2126 fratele meu traia in concubinaj cu o femeie,locuind sporadic la ea.la un moment de furie pe fondul alcolului ,femeia nefiind acasa el i-a spart un geam si a ... (vezi toată discuția)
Violarea proprietatii private melcsy melcsy fapta unde se incadreaza, daca nu este domiciliul victimei, ci un spatiu com in constructie (vezi toată discuția)