avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua. Am făcut o plata prin revolut pentru ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua. Am făcut o plata prin revolut pentru niște servicii ...

Bună ziua. Am făcut o plata prin revolut pentru niște servicii care nu s-au ridicat absolut deloc la înălțimea așteptărilor. Nu s-a semnat nici un contract însă am ca și dovezi un schimb de email - uri și plata respectiva prin revolut. Este vorba despre servicii de consultanta. Nu numai ca s-a depășit termenul convenit cu mult, dar și documentația trimisa este incompleta și de toată jena.
Exista vreo cale legala prin care mi-aș putea recupera banii?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:29, 31 Decembrie 2023
Ati luat legatura cu acea persoana ?

Ii stiti datele de identificare?
Ii știu numele, seria de la buletin și adresa. Am luat legătura, dar nu dorește sa își onoreze obligațiile și nici banii nu ii returnează. Ba mai mult, ma amenință cu denigrare în cadrul instituției unde îmi desfășor activitatea.
Puteti promova o actiune in instanta sau apela la un mediator.
Daca nu v-ar fi trimis nimic, era o problema, ca v-ati așteptat la altceva și nu aveti nici contract..nu știu ce șanse aveti în instanță sa va recuperati banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii web intarziate+incomplete+refuz restituire bani bani_ptc bani_ptc Buna ziua, In data de 4 Ianuarie am platit pentru un serviciu Web, cu cardul, (Hosting+domeniu.ro). Activarea in mod normal trebuie sa fie instant, Dupa 4 ... (vezi toată discuția)
Avans la cazare ancaapostol ancaapostol Am platit un avans in luna mai (persoana fizica) pentru cazare la mare de pe 18 august (pensiune - cont persoana juridica). Plata, am facut-o la cererea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract - se returneaza avansul? uisanata uisanata Buna ziua. va cer ajutorul in legatura cu un contract de proiectare. Am incheiat un contract de proiectare (eu sunt proiectantul) pentru executia unui ... (vezi toată discuția)