avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, dacă am permisul retras din motive ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, dacă am permisul retras din motive medicale, pot ...

Bună ziua, dacă am permisul retras din motive medicale, pot face din nou scoala de soferi ? Știu ca în mod normal permisul se redobandeste cu certificat medico legal care sa stabilească dacă sunt apt sau nu, dar cei de la iml țin cazul la naftalina deja de 1 an. Ma interesează doar dacă pot face din nou scoala de soferi în condițiile date
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 09:26, 31 Decembrie 2023
Numai dacă obțineți apt pe fisa medicala, în funcție de motivul suspendării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. daca am permisul de conducere retras din motive ... Dumitru67 Dumitru67 Bună seara. Daca am permisul de conducere retras din motive medicale pot face din nou scoala de șoferi? Știu ca în mod normal permisul se redobandeste cu ... (vezi toată discuția)
Cand pot sa redobandesc permisul auto? fany74 fany74 Am fost judecat pentru conducere sub influenta alcolului,mi sa dat sentinta si dra avocat mia spus ca pot da din nou la scoala de soferi peste 1 an de la ... (vezi toată discuția)
Permis retras medical. bună ziua, dacă sunt prins conducând ... Dumitru67 Dumitru67 Permis retras medical. Bună ziua, dacă sunt prins conducând cu permisul retras din motive medicale (psihologice) și mi ... (vezi toată discuția)