avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe terenul meu se află bazinul de apa a câteva ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe terenul meu se află bazinul de apa a câteva familii caree ...

Pe terenul meu se află bazinul de apa a câteva familii care se pot racorda și la rețeaua taxabila. Pot demola bazinul întrucât eu nu l pot folosi și urmează să construiesc în zona ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2024
Amalia dinu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:42, 3 Ianuarie 2024
Nu puteti demola ceva ce nu va apartine.Daca e pe terenul dvs. inseamna ca v-ati dat acordul,altfel nu aveau cum sa construiasca acel bazin.Daca a-ti cumparat terenul cu bazinul deja construit,atunci puteti cere demolarea.Mergeti la primarie sa va rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii bazin captare izvor cristinan44 cristinan44 Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:am o caseta in zona de munte, iar apa este furnizate prin caderea libera, de la un izvor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am un teren in concesiune de 170m , pe care am consruit ... Marian Daniel Popa Marian Daniel Popa Buna ziua ,am un teren in concesiune de 170m , pe care am consruit o casa ,dupa ce am construit pe teren,am fost dat in judecata de fostul propritetar a-l ... (vezi toată discuția)
Servitute utilitati (pentru fose). am cumparat acum 2 ani o casa intr-un complex de 10 proprietati ... makorro makorro Am cumparat acum 2 ani o casa intr-un complex de 10 proprietati (case). Canalul colector al cartierului trece pe sub terenul meu intr-un sistem de 5 bazine ... (vezi toată discuția)