avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Coordonator Statistica.Buna seara!As dori sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Coordonator Statistica.Buna seara!As dori sa ma lamuriti intr-o situatie foarte delicata ...

Buna seara!As dori sa ma lamuriti intr-o situatie foarte delicata .Am fost numita prin decizia managerul inca din anul 2019 coordonator compartiment Statistica cand eram registrator medical principal.Intre timp am obtinut si diploma de asistent medical generalist,am dat concurs pentru schimbarea functiei din registrator in asistent ,insa sunt numita incontinuare Coordonator Statistica cu 10 posturi in suboordine tot prin decizie nefiind remunerata pt atributiile suplimentare prestate de atatia ani.Am facut nenumarare sesizari la RUNOS dar mi-i s-a comunicat ca nu sunt asistent principal si abia peste 5 ani pot fii numita si remunerata conform grilei de salarizare aferente coordonatorului de compartiment,in conditiile in care eu exercit aceste atributii inca din octomb.2019.cu maxima seriozitate si responsabilitate chiar nu exista nici o reglementare /portita/coeficient de ierarhizare pentru aceste atributii suplimentare?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bună ziua! având funcția de operator date principal , într-o ... Beatrice01 Beatrice01 Bună ziua! Având funcția de operator date principal , într-o Instituție de Stat, personal TSA in cadrul Serviciului de Informatică și statistică, poate ... (vezi toată discuția)
Coordonator compartiment spital dimiservices dimiservices Sunt medic ATI si la spitalul unde lucrez am fost numit de Manager drept coordonator comp.ATI,Bloc Operator si Unitate transfuzii.Aceasta inseamna multa ... (vezi toată discuția)
Clase de salarizare si coeficienti de ierarhizare badocSDH10 badocSDH10 1.) Daca poate cineva sa-mi scrie se aplica sau nu coeficientii de salarizare si de cand ? 2.) Stasticienii medicali principali (Anatomie Patologica) in ce ... (vezi toată discuția)