avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere masina vanduta fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere masina vanduta fara acte

Cum pot scoate de la impozit o masina vanduta mai demult fara contract de vanzare (masina a ramas pe numele meu).cel cariua am vandut-o..a dato alcuiva.....i sa pierdut urma mașinii. Vreau sa o scot de la impozit....cum sa fac ?
Ultima modificare: Joi, 4 Ianuarie 2024
takytaky1, utilizator
Cel mai recent răspuns: takytaky1 , utilizator 13:09, 8 Ianuarie 2024
Trebuie sa scoateți mașina și de la impozit, dar și de la serviciul înmatriculări, altfel exista riscul sa primiți amenzi în continuare pe numele dvs. La primărie puteți depune o copie a contractului de vânzare cumpărare, dar pentru serviciu înmatriculări este nevoie de o acțiune în instanta în contra cumpărătorul care nu a făcut demersurile necesare.
Nu am vândut-o cu contract....si de aceea nu stiu cum sa procedez acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto primarie Florynel_Bfi Florynel_Bfi Cu respect.Am si eu o problema.Acum un an am cumparat un opel asta f de la o persoana si am facut act de vanzare cumparare doar...iar eu ne avand bani atunci ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit jimmy87 jimmy87 salutare la toti...o problema am si eu si sper sa gasesc solutia la voi.am avut o masina pe care am vanduta in 2012 cu contract de vanzare-cumparare...noul ... (vezi toată discuția)
Taxe Runcan_Istvan Runcan_Istvan Buna ziua , nu știu cum se procedează , în cazul care am vândut o mașina mai demult circa 5 ani unei persoane , dar nu a fost scris pe numele ... (vezi toată discuția)