avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am comandat produse din China (Alibaba) pe persoană ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am comandat produse din China (Alibaba) pe persoană fizică ...

Am comandat produse din China (Alibaba) pe persoană fizică în loc să o fac pe datele firmei și am plătit din contul firmei. Produsele au ajuns deja. Cum rezolv?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
Alex5rs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena717 , utilizator 06:50, 16 Martie 2024
Eu am rezolvat o situatie similara depunand suma respectiva, de pe persoana fizica, in contul firmei, mentionand despre ce plata e vorba. Important este ca acea suma sa nu apara pe minus in contabilitate. Dar tb sa fie si contabilul dv. de acord cu acest demers

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa la început de drum MirelaPav MirelaPav Buna ziua, am deschis un pfa pe 28 August și am nevoie de mici îndrumări. 1. Ce registre contabile îmi trebuie? Pot tine toată contabilitatea in saga? ... (vezi toată discuția)
Marfa comandata din china cimpeanr cimpeanr Buna seara, va rog sa imi spuneti daca exista vreo modalitate de a constrange o firma din China la care am comandat niste produse, le-am achitat, mi-au ... (vezi toată discuția)
Cumparare marfa de la persoana fizica ardei2011 ardei2011 Dintr-o eroare, la achizitia unor produse destinate vanzarii, factura de cumparare s-a facut pe persoana fizica in loc sa se faca pe firma. (nu se mai poate ... (vezi toată discuția)