avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ACCIDENT RUTIER Bună ziua, Dacă am pierdut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ACCIDENT RUTIER Bună ziua, Dacă am pierdut controlul volanului mașinii și ...

Bună ziua,
Dacă am pierdut controlul volanului mașinii și am ieșit de pe sosea, pe contrasens și masina s a lovit de un parapet. Eu fiind singura în masina si singura persoana vătămată...fără alte persoane rănite sau mașini accidentate...si dupa accident am plecat singura la spital, iar politia a fost anunțată după ce am făcut investigațiile la spital...cat este de grav?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:38, 5 Ianuarie 2024
Veti ramane fără permis probabil și veți suporta pagubele...cu masina, cu parapetul, cu investigațiile, ca asigurarea medicala nu acoperă
Da, am înțeles ca permisul ca fi reținut oe perioada soluționării dosarului penal. Dacă as fi anunțat imediat politia fără sa ma duc la spital înainte, se schimba ceva?
Nu, nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - stabilire vinovatie Maria.g Maria.g Buna seara. In data de 22.03.2016 am fost implicat intr-un accident auto. Circuland regulamentar am ajuns in spatele unei masini care mi-a semnalizat dreapta ... (vezi toată discuția)
Cineva cu experiența care m-ar putea îndruma, accident auto Ionut_rs Ionut_rs Salutare, scriu pe acest forum cu speranța ca cineva cu mai multă experiența m-ar putea ajuta. Am făcut accident in urma cu 3 săptămâni, am intrat ... (vezi toată discuția)
Acrosare pieton dieter-adrian dieter-adrian Buna ziua,sambata am acrosat o persoana pe strada,am lovit-o cu oglinda din dreapta intr-o curba. Pe contrasens venea o alta masina care nu a oprit la stop si ... (vezi toată discuția)