avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Investigatie talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Investigatie talharie

Buna dimineata,
Am fost abordat de un vecin pe o proprietate comuna, am fost injurat iar apoi vatamat, am primit mai bine de 20 de pumni in fata. Am reusit sa pun atacatorul la pamant si sa il opresc din a ma lovi, cred ca i-am dat un pumn sau doi(Nu imi amintesc datorita loviturilor primite, ca aveam mai tot timpul capul si fata acoperita). L-am pus la pamant l-am prins de maini si a incercat sa ma muste, iar apoi l-am prins de par ca sa nu o poata face. L-am intrebat daca se opreste si a zis ca da, dupa ce s-a ridicat a continuat sa ma loveasca moment in care am scos telefonul sa sun politia dupa ajutor. Mi-a smuls telefonul din mana, dupa care am fugit in casa sa sun de pe celalat telefon la politie. Dupa ce am fugit, faptasul a lasat telefonul pe scaunul de la motocicleta(care o detin). La fata locului a gasit politia portofelul acestuia, cheia de la masina lui si un cutit de buzunar si sange de al meu pe jos. Am fost chemat la politie de catre organul care ancheteaza pe motiv ca individul are o declaratie diferita fata de a mea. Vreau sa mai adaug faptul ca atunci cand s-a petrecut incidentul nu erau martori in jur si nici sistem de supraveghere. Imi este frica sa nu ajung din victima acuzat, cum ar trebui sa procedez la investigatie? imi este frica sa nu fiu eu transformat in faptas si sa fiu judecat.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: StefanAlupului88 , utilizator 15:32, 6 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine este sa va angajați un avocat care sa va apere interesele și drepturile
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima talharie calificata danilamihai danilamihai cum doua seri pe la ora doua noaptea doi indivizi m-au oprit pe strada, m-au lovit cu pumnul, si m au pus sa le dau telefonul si portofelul.dupa ce au fugit am ... (vezi toată discuția)
Fond talharie eusebiu_solomon eusebiu_solomon Am nevoie de ajutor, Acum aproximativ 2 luni mergeam pe strada impreuna cu un alt coleg de clasa, cand din spate a aparut o alta colega care mi-a cerut ... (vezi toată discuția)
Introducerea pedepselor corporale dannyel_dobre2 dannyel_dobre2 Am urmatoarele propuneri inspirate din legislatia din unele tari arabe: 1. Pentru infractiunea de furt, pedeapsa sa fie taierea mainii. Se va folosi un ... (vezi toată discuția)