avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Va rog sa ma ajutati .Am un teren extravilan in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Va rog sa ma ajutati .Am un teren extravilan in localitatea UILEACU ...

Va rog sa ma ajutati .Am un teren extravilan in localitatea UILEACU DE MUNTE BIHOR. Am gasit modelul de formular pentru a face publicitate la Primaria Paleu jud Bihor sa pot sa il vand are suprafata de 8630 mp , am predat prin topograf autorizat si planul de amplasament la Cartea funciara Paleu Jud Bihor de care apartine satul UILEACU DE MUNETE , si mi se raspunde la depunerea cererii ca sa ma prezint cu alte acte la REGISTRUL AGRICOL PALEU ca ale mele nu sunt bine.Este mostenit legal de la tatal meu , nu valoreaza atata terenul cat avocatii si cheltuieile de judecata.Ce acte am nevoie sa pot sa il vand in afara de cerere la primaria Paleu pentru afisaj publicitate , daca am plan cadastral si extras cf , ca eu sunt proprietar si eu platesc impozitele?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 11:17, 7 Ianuarie 2024
Daca a-ti fi mai coerent si eventual daca a-ti reda exact raspunsul primit poate ne-am da seama care este problema si v-am putea oferi un raspuns.
Cum pot vinde in extravilan un teren ?Am cf , am plan cadastral ce mai trebuie sa fac eu?


Monosiflorian a scris:

Cum pot vinde in extravilan un teren ?Am cf , am plan cadastral ce mai trebuie sa fac eu?


Trebuie sa faceti preemtiunea la primarie pentru terenurile in extravilan. Doar dupa aceea puteti merge la notar cu cumparatorul. Mergeti la primarie si va ajuta ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit mostenire de la tatal meu decedat un teren in localitatea ... Monosiflorian Monosiflorian Am primit mostenire de la taal meu decedat un teren in localitatea UILEACU DE MUNTE BIHOR , in suprafata de 2260 mp. si este in coproprietate cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Ajutor descifrare acte teren alexandrer alexandrer Buna seara! Voiam sa cumparam un teren, am fost, am vazut si ne-am pus de acord. In seara aceasta am primit de la notar o varianta a promisiunii bilaterale ... (vezi toată discuția)
Teren mai putin decat in acte cristi200846 cristi200846 In 1974 parintii mei au cumparat un teren de 360 mp pe care au construit o casa . Vanzatorul avea o parcela de 720mp pe care a impartit-o in doua. Cand le-a ... (vezi toată discuția)