avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Condica de prezenta a primăriei este sau nu de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Condica de prezenta a primăriei este sau nu de interes public, ...

Condica de prezenta a primăriei este sau nu de interes public, căci eu am primit răspuns ca nu este informație de interes public.
Cel mai recent răspuns: Ciobanu Neculai , utilizator 17:07, 23 Ianuarie 2024
nu este informație de interes public.
Când spuneți ca nu este informație de interes public veniți și cu argumente, care articol de lege îmi interzice sa vad condica de prezenta,an mers la consiliul judetean iar la fiecare etaj pe o masa în hol erau lăsate condica de prezenta unde orce cetățean se putea uita pe ea,de ce spuneți ca la primărie nu este de interes public,care articol de lege interzice acest lucru.
Cititi Legea 544/2001 si vedeti care sunt informatiile de interes public .
Am citit-o și nu scrie nicăieri ca nu este de interes public condica de prezenta, mai mult orce document poate fi eliberat anonimizat dacă știți ce inseamna asta
GDPR: fiind date legate de datele personale ale angajatului, nu pot fi divulgate de catre angajator.

Alte discuții în legătură

Salutare! am o intrebare referitoare la divulgarea salariului ... Deteru Deteru Salutare! Am o intrebare referitoare la divulgarea salariului primit catre un angajat unui alt angajat. Concret, nu am prevazut expres in contract acest ... (vezi toată discuția)
O persoana aflata in divort cu sotia, solicita la institutia ... dana manea dana manea O persoana aflata in divort cu sotia, solicita la institutia la care lucreaza sotia sa, sa i se comunice daca in anumite date sotia a fost prezenta la serviciu ... (vezi toată discuția)
Au dreptul functionarii publici sa dezvaluie pe net secretele unui dosar? Valitza Valitza Buna ziua,am depus la primarie un dosar si as vrea sa stiu daca cei care lucreaza in primaria respectiva si cei care au acces sa vada acest dosar au dreptul sa ... (vezi toată discuția)