avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Condica de prezenta a primăriei este sau nu de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Condica de prezenta a primăriei este sau nu de interes public, ...

Condica de prezenta a primăriei este sau nu de interes public, căci eu am primit răspuns ca nu este informație de interes public.
Cel mai recent răspuns: Ciobanu Neculai , utilizator 17:07, 23 Ianuarie 2024
În condica nu exista de cât numele angajatului și funcția și nimic mai mult iar numele angajatului nu sant date cu caracter personal, de ce dezinformați,sau sunteți cumva funcționar public și nu vreți ca cetățeni sa vadă controleze dacă va faceți serviciul.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
Manguroberto@gmail.com, utilizator
Noţiunea de ”date cu caracter personal”

Atât la nivel European, cât şi la nivel naţional, ”datele cu caracter personal” sunt definite ca fiind informaţiile referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, adică informaţii despre o persoană a cărei identitate este fie clară în mod evident, fie poate fi, cel puţin, stabilită prin obţinerea unor informaţii suplimentare.

Din: [ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2024
Ciobanu Neculai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! am o intrebare referitoare la divulgarea salariului ... Deteru Deteru Salutare! Am o intrebare referitoare la divulgarea salariului primit catre un angajat unui alt angajat. Concret, nu am prevazut expres in contract acest ... (vezi toată discuția)
O persoana aflata in divort cu sotia, solicita la institutia ... dana manea dana manea O persoana aflata in divort cu sotia, solicita la institutia la care lucreaza sotia sa, sa i se comunice daca in anumite date sotia a fost prezenta la serviciu ... (vezi toată discuția)
Au dreptul functionarii publici sa dezvaluie pe net secretele unui dosar? Valitza Valitza Buna ziua,am depus la primarie un dosar si as vrea sa stiu daca cei care lucreaza in primaria respectiva si cei care au acces sa vada acest dosar au dreptul sa ... (vezi toată discuția)